Kolmiot ja isommat

julkisivu
ulkokuva
keittiö
keittiö
olohuone
takkahuone
kodinhoitohuone
ikkunallinen löylyhuone
pesuhuone
makuuhuone
wc
takapihalla oleva puulämmitteinen sauna
holvikellari
grillauspaikka
uima-allas

Luomantie 1, 29810 Siikainen, Saarikoski

(OKT) 2h,k,takkah,s,wc,vh,khh
570.00 €/kk
m2 106.00 m2
Asuinalue: 
Saarikoski

Kauniilla tontilla luonnon keskellä pieni v.2001 valmistunut omakotitalo. Talo on sähkölämmitteinen, jossa lisäksi varaava takka. Vesi sisältyy vuokraan (oma kaivo). Siikaisten keskustassa on monipuoliset palvelut (kauppa, koulut, tarhat, terveyspalvelut, apteekki, posti, kirjasto ym.).

Asunnon seinät on maalattu. Lattiassa on keittiössä ja takkahuoneessa lautalattia sekä makuuhuoneessa, olohuoneessa ja eteisessä on muovimatto.

Keittiön varusteina liesi, liesituuletin (talotuuletin), jääkaappi/kylmäkaappi, korkea pakastin, astianpesukone sekä mikroaaltouuni.

Kylpyhuoneessa suihku, wc-istuin, käsienpesuallas. Pinnat on kaakeloitu. Sähkösauna. Erillisessä wc:ssä paljon kaapistoa ja ikkuna. Wc:ssä maalatut seinät ja lattiassa muovimatto.

Pihassa myös uima-allas (pit. 6m, syv. 1,35m), grillauspaikka, holvikellari, rantaminisauna ja puulämmitteinen sauna. Omistaja hoitaa kaikki kiinteistön pihatyöt, joihin saa osallistua oman mieltymyksen mukaan. Jätehuolto sisältyy vuokraan. Antenni-tv. Autopaikka pihassa, muita varastotiloja sopimuksen mukaan.

Tiedustele lisätietoja. Vapautuu sopimuksen mukaan.