Tulosta esite klikkaamalla kohteen sivulta Toiminnot-taulukosta Tulostettava esite -> Lataa

Itäpuisto 9, 28100 Pori, Keskusta.

Vuokrattavana huippuhieno isojen ulkoikkunoiden korostama ja rakennuksen kulmassa sijaitseva liikehuoneisto paraatipaikalla Porin keskustassa.

Piilota kartta
Tilan tiedot
Vapautuminen Sopimuksen mukaan.
Tyyppi Liiketila, Toimistotila, Toimitilat
Toimitila (katutaso) 199,00 m²
Lämmityskulut Sisältyy vuokraan
Tulostettava esite Lataa

Esittely

Vuokrattavana huippuhieno isojen ulkoikkunoiden korostama ja rakennuksen kulmassa sijaitseva liikehuoneisto paraatipaikalla Porin keskustassa.

Itäpuisto 9 Kiinteistö Oy Itäpuisto 9 tunnetaan Porissa nimellä Vanha Pankki ja nimensä mukaisesti tässä alun perin 1935 rakennetussa ja sen jälkeen 50-luvulla korotetussa rakennuksessa toimi pitkään Säästöpankki. Sittemmin rakennuksessa on toiminut mm. Porin rakennusvirasto ja sen jälkeen monipuolinen toimistovuokralaiskanta.
Kivirunkoinen talo on peruskorjattu vuosina 2001-2002, jolloin taloon uusittiin suuri osa pinnoista, ikkunat ja talotekniikka.
Rakennuksen julkisivu on suojeltu asemakaavalla. Osoite: Itäpuisto 9 ja Antinkatu 15C Rakennusvuosi: 1935, laajennus 1950, peruskorjaus 2001-2002.
Pohjakuvassa kohde nro. 1.03.

Ensimmäisen kerroksen liikehuoneisto soveltuu monipuolisesti erityyppisiin liiketoimintamuotoihin.
Isojen ulkoikkunoiden luoma valoisuus ja vilkkaan Antinkadun ja Itäpuiston kulman sijainti näyttävällä sisäänkäynnillä luo yritykselle huomattavasti ulkoista mainontaa.

Ominaisuuksia:

  • Erinomainen sijainti
  • Huoneilman jäähdytys.
  • Erinomainen yleisvalaistus
  • Mahdollisuus useisiin autopaikkoihin.
  • Alakertaan suora käynti, josta on vuokrattavissa tukitiloja kuten neuvottelu -, toimisto -, varasto -, toimistokeittiö –  ja sosiaalitiloja.
  • Tietoliikenneyhteydet valokuitutekniikalla.

Kysy lisää ja varaa oma yksityisesittelysi.

 

Ota yhteyttä