Tulosta esite klikkaamalla kohteen sivulta Toiminnot-taulukosta Tulostettava esite -> Lataa

Karjalankatu 17, 28130 Pori, Riihiketo

Vuokrattavana huippuhieno vuonna 2017 täysin saneerattu toimistokiinteistö näkyvällä sijainnilla kantateiden läheisyydessä.

Piilota kartta
Tilan tiedot
Vapautuminen Sopimuksen mukaan.
Kerros 1/1
Tyyppi Liiketila, Toimistotila, Toimitilat
Liike - ja/tai toimisto 100,00 m²
Tulostettava esite Lataa

Esittely

Vuokrattavana huippuhieno vuonna 2017 täysin saneerattu toimistokiinteistö näkyvällä sijainnilla kantateiden läheisyydessä.

Toimitilat luovat hyvät lähtökohdat erilaisille liiketoimille. Nykyaikaiseen tilaratkaisuun on rakennettu erikseen saunaosasto, vaikka edustustilaisuutta varten. Tilat muodostuvat: Aulasta, yhdestä isosta huoneesta ja kahdesta pienemmästä työtilasta, toimistokeittiöstä ja tilasta jota voi käyttää huoltotilana esimerkiksi työvaatteiden pesuun/huoltoon. Tietoliikenteen osalta mahdollisuus valokuituyhteyksiin.
Tontilla on runsaasti paikoitustilaa. Talon katolla on valmiina teline johon voi asentaa mainoskyltin, lisäksi liikenneympyrän tuntumassa on erillinen mainosteline.

Toimitilassa on edulliset energiakustannukset, koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla.
Lämmitys on toteutettu sähköllä ja tukilämmityksenä on ilmalämpöpumppu, jota voi käyttää myös kesällä jäähdytykseen. Viereisestä kaukolämmöllä lämmitettävästä rengashallista on ohjattu esilämmitys toimistorakennukseen.

Tämä tilakokonaisuus on yhteensä noin 100 m2. Pohjakuva on viitteellinen (ennen saneerausta).

Tarjoamme modernit toimitilat kilpailukykyisellä vuokrahinnalla. Tilojen vuokraus on arvonlisäveron piirissä.

Ota yhteyttä ja varaa oma yksityisesittelysi.

Ota yhteyttä