Tulosta esite klikkaamalla kohteen sivulta Toiminnot-taulukosta Tulostettava esite -> Lataa

Friitalantie 11, 28400 Ulvila, Friitala.

Vuokrattavana keskeisellä sijainnilla tuotanto, varasto - ja työtilaa arkkitehtuuriltaan vaikuttavassa kiinteistössä Friitalan yrityskeskittymässä Friitala talossa.

Piilota kartta
Tilan tiedot
Vapautuminen Sopimuksen mukaan.
Kerros 1/4 (Hissi maan tasalta)
Tyyppi Toimistotila, Toimitilat, Tuotantotila, Varastohalli, Varastotila
Tuotanto-, varasto - ja työtila. 355,00 m²
Lämmityskulut Sisältyy vuokraan
Tulostettava esite Lataa

Esittely

Vuokrattavana keskeisellä sijainnilla tuotanto, varasto – ja työtilaa arkkitehtuuriltaan vaikuttavassa kiinteistössä Friitalan yrityskeskittymässä Friitala talossa.

Entisen Friitalan Nahkatehtaan upea kiinteistö on saanut uuden elämän monipuolisena yrityskeskuksena. Friitala-Talo sijaitsee Ulvilan keskustassa, Valtatie 2:n lähellä.
Keskeinen sijainti ja muut tiloissa olevat lukuisat eri toimialojen toimijat tarjoavat hyvän näkyvyyden ja asiakasvirran sekä yhteistyökumppanit! Kiinteistössä on myös lounasravintola.

Kiinteistöstä on mahdollista vuokrata maantason tuotanto-, varasto – ja työtilaa. Tilaan luo viihtyisyyttä koko ulkoseinäin mittaiset ikkunarivistöt. Sähköliittymässä on kapasiteettia monipuoliseen teolliseen toimintaan varten. Tilassa on selkeä pohja ja maantason (loiva ajoluiska) ovet sujuvoittavat monenlaista liiketoimintaa. Tilat voidaan remontoida käyttäjälle viihtyisiksi.

Kohde vapautuu sopimuksen mukaan.

Kysy lisää ja varaa oma yksityisesittelysi.

Ota yhteyttä