Tulosta esite klikkaamalla kohteen sivulta Toiminnot-taulukosta Tulostettava esite -> Lataa

Vuokrattavana suuren potentiaalin modernia toimistotilaa arkkitehtuuriltaan vaikuttavassa kiinteistössä Friitalan yrityskeskittymässä Friitala talossa

Piilota kartta
Tilan tiedot
Vapautuminen Sopimuksen mukaan.
Kerros 2/4 (Hissi)
Tyyppi Liiketila, Toimistotila, Toimitilat
Toimisto 458,00 m²
Lämmityskulut Sisältyy vuokraan
Tulostettava esite Lataa

Esittely

Vuokrattavana suuren potentiaalin modernia toimistotilaa arkkitehtuuriltaan vaikuttavassa kiinteistössä Friitalan yrityskeskittymässä Friitala talossa. 

Vapautumassa erinomaisella sijainnilla kantateiden varrella timanttiset puitteet tarjoava toimistotilakokonaisuus.
Tämä toimisto on osa isompaa kokonaisuutta, josta on lohkottu erillinen noin 458,00 m2 toimisto.
Toimisto on saneerattu kauttaaltaan laadukkailla materiaaleilla ja samalla talotekniikka on uusittu. Ilmanvaihdossa on jäähdytys ja talossa on nopeat tietoliikenneyhteydet valokuitutekniikalla.
Kiinteistön huolto ja hallinto on hyvin organisoitu. Tilaratkaisua tai muita muutoksia voidaan tarvittaessa toteuttaa käyttäjän tarpeiden mukaan.
Toimiston pohjaratkaisu on moderni sisältäen: ikkunallista avotilaa, erillisiä toimistohuoneita, kaksi neuvotteluhuonetta + sosiaalitilat.
Talossa on useita eri alan toimijoita, jotka voivat mahdollisesti luoda synergiaa teidän yrityksellenne. Lisäksi talossa toimii lounaskahvila.
Varastotilaa on erikseen talosta vuokrattavissa, mikäli tarvetta ilmenee. Pysäköintitilaa on runsaasti, sekä sähköautojen latauspaikkoja on tontilla.

Vapautuminen sopimuksen mukaan.

Kysy lisää ja varaa oma yksityisesittelysi.

Ota yhteyttä