Tulosta esite klikkaamalla kohteen sivulta Toiminnot-taulukosta Tulostettava esite -> Lataa

Harmaalinnantie 1, 28430 Pori, Harmaalinna.

VUOKRATTAVANA VUONNA 2006 VALMISTUNUT MODERNI LIIKEKIINTEISTÖ JA AJONEUVOJEN HUOLTOKORJAAMON HYBRIDI HARMAALINNASSA LÄHELLÄ MIKKOLAN KAUPPAKESKITTYMÄÄ.

Piilota kartta
Tilan tiedot
Vapautuminen Sopimuksen mukaan.
Kerros 1/2
Tyyppi Liiketila, Toimistotila, Toimitilat, Tuotantotila, Varastotila
1. kerros 1 687,00 m²
2. kerros 116,50 m²
Tulostettava esite Lataa

Esittely

VUOKRATTAVANA VUONNA 2006 VALMISTUNUT MODERNI LIIKEKIINTEISTÖ JA AJONEUVOJEN HUOLTOKORJAAMON HYBRIDI HARMAALINNASSA LÄHELLÄ MIKKOLAN KAUPPAKESKITTYMÄÄ.

Kiinteistöllä on runsaasti pysäköintipaikkoja, isot ja näyttävät ikkunapinta – alat tuovat liikkeen hyvin esille kantateille, jonka risteyksessä kiinteistö sijaitsee. 
Kiinteistöllä on harjoitettu kauan autokauppaa ja ajoneuvojen huoltotoimintaa, jonka johdosta sama tai vastaava toimiala soveltuu luontevasti tiloihin edelleen.
Liikekiinteistön kokoluokka on kustannustehokas ja näin ollen soveltuu hyvin nykyajan lattia – ja verkkokaupan yhdistelmään.

1 krs.: Näyttelytilan huoneistopinta-ala on 1051,00 m2 + varasto 65,50 m2 + huoltokorjaamo 370,00 m2 + autokatos, jossa toimii ajoneuvojen jarrutesterit.
Lisäksi 1 krs. sisältää: Toimistotila + tauko – / neuvottelutila + henkilökunnan sosiaalitilat miehille ja naisille + asiakas wc:t. Yhteensä 1 krs. on pinta-alaltaan
1.687,00 m2. Näyttelytilan nosto – oven koko on 4,00 m leveys x 4,50 m korkeus.
2 – kerroksessa sijaitsee varastotilaa noin 85,00 m2 + neuvotteluhuone noin 20,00 m2 + tekninen tila + kompressorihuone. Tontille on rakennettu erillinen varastotila, joka palvelee mm. tavarantoimitusta kiinteistölle. Tontti on ympäriajettava.
Huoltokorjaamo on läpiajettava. Huoltokorjaamossa on useita nosto-ovia, joiden koot ovat: 3,50 m leveys x 4,50 m korkeus.

Kiinteistön huolto ja hallinto on hyvin organisoitu. Kiinteistön lämmitysmuoto on kaukolämpö. Tontti on aidattu ja sisäpihalle on talon suuntaisesti rakennettu autokatos.
Harmaalinnaan on muodostunut kaupan – ja teollisuuden keskusalue, joka tarjoaa monia mahdollisuuksia eri kaupan alalla.
Harmaalinnan ja Mikkolan alueen runsaat palvelut houkuttelevat alueelle päivittäin paljon asiakkaita myös Porin lähialueilta.

Vuokraamme hakijayrityksen tarpeiden kokoisia ja näköisiä tiloja. Tule suunnittelemaan sinun yrityksellesi sopiva kauppapaikka/toimitila.
Alue tarjoaa monipuolisten palveluiden ja vähittäiskaupan keskittymän kautta syntyneet asiakasvirrat ja lisäksi me tarjoamme kilpailukykyiset vuokrahinnat.

Kysy lisää ja varaa oma yksityisesittelysi.

Ota yhteyttä