Tulosta esite klikkaamalla kohteen sivulta Toiminnot-taulukosta Tulostettava esite -> Lataa

MYYDÄÄN : Kauppatie 45, 29900 Merikarvia: Keskusta

Myydään Merikarvian ydinkeskustassa Kauppatiellä vastapäätä kunnanvirastoa kaksi liiketilaa Kiinteistö Oy Kauppakurresta.
Liiketilat ovat vuokrattu.

Piilota kartta
Tilan tiedot
Vapautuminen Heti vapaa
Tyyppi Liiketila, Toimistotila, Toimitilat
Toimitila 1 338,00 m²
Toimitila 2 90,00 m²
Tulostettava esite Lataa

Esittely

Myydään Merikarvian ydinkeskustassa Kauppatiellä vastapäätä kunnanvirastoa kaksi liiketilaa Kiinteistö Oy Kauppakurresta. Liiketilat ovat vuokrattu.

Liiketilat ovat vuokrattu. Isommassa liikehuoneistossa on kunta vuokralaisena. Hyvä sijainti paikkakunnalla antaa hyvät mahdollisuudet vuokralaisille harjoittaa liiketoimintaansa. Liikehuoneistot ovat katutasossa, toinen tila on pinta – alaltaan noin 338 m2 ja toinen noin 90 m2. Liiketilat voidaan myydä yhdessä tai erikseen.

Kiinteistöyhtiöllä on vain kaksi omistajaa, näiden liiketilojen osuus noin 58 % osakekannasta. Toinen osakas harjoittaa tiloissa omaa liiketoimintaa.

Kiinteistö on valmistunut vuonna 1981. Lämmitysjärjestelmä on toteutettu vesikeskuslämmityksenä öljypolttimella. Lämmitys on mahdollista konvertoida ilma – vesi lämpöpumppu järjestelmäksi.

Kiinteistöyhtiö on velaton. Kiinteistö soveltuu hyvin sijoitukseen. – Molemmat liiketilat ovat vuokrattu, kiinteistön ylläpitokulut ovat kohtuulliset ja tontti on oma. Hoitovastike on vain 2,80 €/m2/kk ja kiinteistöyhtiö on velaton. Molemmat vuokralaiset ovat toimineet jo pitkään talossa.

Velaton myyntihinta 128.400,00 €, 300,00 €/m2

Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Ota yhteyttä