Tulosta esite klikkaamalla kohteen sivulta Toiminnot-taulukosta Tulostettava esite -> Lataa

Kuninkaanlahdenkatu 14, 28100 Pori, Aittaluoto

VUOKRATTAVANA SUUREN POTENTIAALIN MODERNIA TOIMISTOTILAA ARKKITEHTUURILTAAN VAIKUTTAVASSA MILJÖÖSSÄ AIVAN KESKUSTAN KAINALOSSA.

Piilota kartta
Tilan tiedot
Vapautuminen Sopimuksen mukaan.
Tyyppi Toimistotila, Toimitilat
Toimisto 334,00 m²
Lämmityskulut Sisältyy vuokraan
Tulostettava esite Lataa

Esittely

VUOKRATTAVANA SUUREN POTENTIAALIN MODERNIA TOIMISTOTILAA ARKKITEHTUURILTAAN VAIKUTTAVASSA MILJÖÖSSÄ AIVAN KESKUSTAN KAINALOSSA.

Vapautumassa erinomaisella sijainnilla timanttiset puitteet tarjoava toimistotilakokonaisuus.
Toimisto on saneerattu kauttaaltaan laadukkailla materiaaleilla ja samalla talotekniikka on uusittu. Ilmanvaihdossa on jäähdytys ja talossa on nopeat tietoliikenneyhteydet.
Kiinteistön huolto ja hallinto on hyvin organisoitu. Tilaratkaisua tai muita muutoksia voidaan tarvittaessa toteuttaa käyttäjän tarpeiden mukaan, mutta tämä kohde on jo tilaratkaisultaan
monipuolinen ns. hybridi. Moneen suuntaan avautuvat näkymät ja ulkoseiniä halkovat ikkunarivistöt takaavat viihtyvyyden ympäri vuoden.
Toimiston pohjaratkaisu on moderni sisältäen: ikkunallista avotilaa, erillisiä toimistohuoneita, neuvotteluhuonetta + sosiaalitilat.
Klassiset maamerkkirakennukset ja historialliset paikat ovat saaneet rinnalleen modernit tilat. Kohde tarjoaa yrityksille viihtyisän ja inspiroivan työympäristön ja yksilölliset työtilat.

Vuokraan sisältyy: Lämpö, käyttösähkö, tontin kesä – ja talvikunnossapito, autopaikkoja, aluevartiointi ja veden käyttö.

Kysy lisää ja varaa oma yksityisesittelysi.

Ota yhteyttä