Tulosta esite klikkaamalla kohteen sivulta Toiminnot-taulukosta Tulostettava esite -> Lataa

Vuokrattavana 2 - tien varrelta hyvien liikenneyhteyksien varrelta teollisuus -, tuotanto -, varasto - ja toimistotilaa.

Mikkolantie 20 - 24, 28130 Pori, Mikkola

Piilota kartta
Tilan tiedot
Vapautuminen Sopimuksen mukaan.
Tyyppi Toimistotila, Toimitilat, Tuotantotila, Varastohalli, Varastotila
Tuotanto-, teollisuus, varasto- ja toimistotilat. 50,00–2 100,00 m²
Lämmityskulut Sisältyy vuokraan
Tulostettava esite Lataa

Esittely

Vuokrattavana 2 – tien varrelta hyvien liikenneyhteyksien varrelta teollisuus -, tuotanto -, varasto – ja toimistotilaa.

Todella monikäyttöiset toimitilat tarjoavat laajat mahdollisuudet monenlaisen liiketoiminnan harjoittamisen. Suuret tilat tarjoavat hyvät puitteet isompienkin yrityksien vaatimuksiin sopiviksi.

Entinen Satakunnan Kirjapainon teollisuuskiinteistö koostuu isosta monitoimirakennuksesta. Rakennus taipuu monenlaisiin yritystoiminnan tarpeisiin. Kiinteistön tilat soveltuvat hyvin tuotanto-, teollisuus, varasto- ja toimistokäyttöön. Kiinteistön tekniset edellytykset ovat mainiot, muun muassa sähköverkon osalta rakennuksessa on teolllisuusliittymä. Osa hallitiloista ovat vapaakorkeudeltaan jopa noin kuusi metriä, jonka lisäksi on vapaata hieman matalampaa hallitilaa. Toimivan logistiikan varmistamiseksi rakennuksessa on katettu ja leveä lastauslaituri. Toimistotilat sijaitsevat hallitilojen yhteydessä. Henkilöstön käyttöön on tarjolla kattavat sosiaalitilat suihkuineen. Tiloja on mahdollisuus yhdistää ja jakaa eri tilakokonaisuuksiin käyttäjän tarpeiden mukaisesti.

Tarjoamme kilpailukykyiseen vuokrahintaan yrityksellenne räätälöidyt toimitilat.

Ota yhteyttä ja sovi oma yksityisesittelysi.

Ota yhteyttä