Tulosta esite klikkaamalla kohteen sivulta Toiminnot-taulukosta Tulostettava esite -> Lataa

Raja - Hiltantie 4, 28600 Pori, Ulasoori.

VUOKRATTAVANA ULASOORIN TEOLLISUUSALUEELLA HELPOSTI MUUNNELTAVAA JA MONEEN KÄYTTÖTARKOITUKSEEN SOVELTUVAA TOIMISTO – JA/TAI LIIKETILAA.

Piilota kartta
Tilan tiedot
Vapautuminen Sopimuksen mukaan.
Kerros 1/1
Tyyppi Liiketila, Toimistotila, Toimitilat
Toimisto - ja/tai liikehuoneisto. 50,00–400,00 m²
Lämmityskulut Sisältyy vuokraan
Tulostettava esite Lataa

Esittely

VUOKRATTAVANA ULASOORIN TEOLLISUUSALUEELLA HELPOSTI MUUNNELTAVAA JA MONEEN KÄYTTÖTARKOITUKSEEN SOVELTUVAA TOIMISTO – JA/TAI LIIKETILAA.

Ulasoorin talousalueella on harvoin käypiä toimistotiloja tarjolla. Kiinteistö on aiemmin toiminut Porin kaupungin koulutustilana. Toimitilat soveltuvat moneen eri käyttötarkoitukseen ja ovat jaettavissa käyttäjän tarpeiden mukaan. Valokuvien pohjapiirroksesta ilmenee vuokrattava alue. Tilat tarvittaessa saneerataan / brändätään käyttäjän toiveiden mukaisesti, mahdollisuus vaikuttaa materiaaleihin ja teknisiin seikkoihin. Tilat ovat muuntojoustavia ja pohjautuvat käyttäjälähtöisyyteen. Muutostöiden keskiössä on tilojen joustavuus ja muokattavuus. Tarvittaessa kiinteistöyhtiö on valmis vuokraamaan tiloja myös huoneittain coworking periaatteella.

Toimistotiloissa on runsaasti pistokepaikkoja, kattava huonevalaistus, koneellinen ilmanvaihto, sekä nykyaikaiset tietoliikenneyhteydet (valokuitu).
Kiinteistö on kytketty kaukolämpöön ja autopaikkoja sisältyy vuokraan.

Tarjoamme kompaktit toimitilat kilpailukykyisellä vuokrahinnalla.

Kysy lisää ja sovi oma yksityisesittelysi.

Ota yhteyttä