Tulosta esite klikkaamalla kohteen sivulta Toiminnot-taulukosta Tulostettava esite -> Lataa

Yrjönkatu 15 (Teljäntori), 28100 Pori, Keskusta.

Vuokrattavana ydinkeskustan pitkä perinteet omaavasta liikerakennuksesta moneen käyttötarkoitukseen soveltuva toimitila.

Piilota kartta
Tilan tiedot
Vapautuminen Sopimuksen mukaan.
Kerros 2/2
Tyyppi Liiketila, Toimistotila, Toimitilat
Toimitila 38,50 m²
Lämmityskulut Sisältyy vuokraan
Tulostettava esite Lataa

Esittely

Vuokrattavana ydinkeskustan pitkä perinteet omaavasta liikerakennuksesta moneen käyttötarkoitukseen soveltuva toimitila.

Teljäntorilla, Porin ydinkeskustassa, palvelee yli 60 yritystä katutasossa ja kerroksissa. Talon katutason keskiössä palvelee myös laadukas lounaskahvila.
Teljäntorille on helppo poiketa niin kävelykadulta, Liisankadulta kuin Antinkadunkin puolelta. Teljäntorin katolla sinua palvelee lisäksi tilava parkkipaikka.
Toisen kerroksen toimitila soveltuu tilaratkaisunsa ja kompaktin kokonsa puolesta erityyppisiin palvelualan toimintoihin tai toimistopohjaiseen työhön.
Toimitila koostuu kahdesta erillisestä huoneesta ja wc – tilasta. Liisankadun puoleisesta huoneesta avautuvat isot ikkunarivistöt, jota yritys saa hyödynnettyä ulkoiseen mainontaan. Lisäksi tähän 2 – kerroksen tilaan on suora käyntiovi Liisankadulta. Liisankadun puoleiseen ulko-oveen yritys voi myös kiinnittää nimen ja mainoksen.
Liikehuoneistoon on asennettu ilmalämpöpumppu, jota voi käyttää sisäilman jäähdytykseen tai lämmitykseen.

Vapautuminen sopimuksen mukaan.

Kysy lisää ja varaa oma yksityisesittelysi.

Ota yhteyttä