Tulosta esite klikkaamalla kohteen sivulta Toiminnot-taulukosta Tulostettava esite -> Lataa

Friitalantie 11, 28400 Ulvila, Friitala,

Vuokrattavana persoonallista katutason toimisto - ja liiketilaa arkkitehtuuriltaan vaikuttavassa kiinteistössä Friitalan yrityskeskittymässä Friitala talossa.

Piilota kartta
Tilan tiedot
Vapautuminen Sopimuksen mukaan.
Tyyppi Liiketila, Toimistotila, Toimitilat
Liike - ja toimistotila. 230,00 m²
Lämmityskulut Sisältyy vuokraan
Tulostettava esite Lataa

Esittely

Vuokrattavana persoonallista katutason toimisto – ja liiketilaa arkkitehtuuriltaan vaikuttavassa kiinteistössä Friitalan yrityskeskittymässä Friitala talossa.

Valoisa, avara ja täysin muokattavissa oleva 230,00 m2 toimisto – ja liiketila odottaa seuraavaa toimijaansa. Lisäksi kaksi ylätasannetta, joiden pinta-alat ovat noin 60 m2. Tähän yrityskeskittymän siipirakennuksessa sijaitsevaan tilaan on helppo ihastua, sillä harvinaisen korkea sisäkorkeus ja moneen suuntaan avautuvat näkymät ja ulkoseiniä halkovat ikkunarivistöt takaavat viihtyvyyden ympäri vuoden. Upeat tiiliseinät henkivät omaluokkaista tyyliään. Tilat soveltuvat hyvin, vaikka suunnittelu – tai mainostoimistoksi tai yleisesti vähittäis – tai jälleenmyyntikauppaan.

Yrityskeskittymän monipuoliset palvelut varmistavat, että työpäivien lomassa nautit herkulliset lounaat tai huollat kehoasi kuntosalilla ym..

Ominaisuuksia:

  • Erinomainen sijainti
  • Huoneilman jäähdytys ilmalämpöpumpulla.
  • Erinomainen yleisvalaistus
  • Mahdollisuus useisiin autopaikkoihin.
  • Muuntojoustavat tilat moneen käyttöön

Kysy lisää ja varaa oma yksityisesittelysi.

Ota yhteyttä