Tulosta esite klikkaamalla kohteen sivulta Toiminnot-taulukosta Tulostettava esite -> Lataa

Itäpuisto 11, 28100 Pori, Keskusta

VUOKRATTAVANA PORIN KESKUSTASSA 2-KERROKSESSA MODERNIA TOIMISTOTILAA. TALOSSA ON KESKITETTY ILMASTOINTI (JÄÄHDYTYS). TILAT SANEERATAAN / BRÄNDÄTÄÄN TARVITTAESSA JA POHJARATKAISUA MUUTETAAN UUDEN KÄYTTÄJÄN TARPEIDEN MUKAISESTI.

Piilota kartta
Tilan tiedot
Vapautuminen Vapautuu sopimuksen mukaan.
Kerros 2/6 (Hissi maan tasalta)
Tyyppi Toimistotila, Toimitilat
Toimisto 100,00–1 000,00 m²
Lämmityskulut Sisältyy vuokraan
Tulostettava esite Lataa

Esittely

VUOKRATTAVANA PORIN KESKUSTASSA 2-KERROKSESSA ISOHKO TOIMISTOKOKONAISUUS. TILAT JAETTAVISSA PIENEMPIIN TOIMISTOIHIN. 

Itäpuisto 11:sta kiinteistössä on koko sen historian ajan toiminut terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä toimijoita. Niin nykyäänkin. Pääosa rakennuksesta on Satakunnan sairaanhoitopiirin toimintojen käytössä, mutta mukana on myös mm. hieroja ja parturi-kampaamo. Talon takana on kolmikerroksinen parkkitalo, josta vuokrataan paikkoja niin yrityksille kuin yksityisillekin. Rakennus on rakennettu vuonna 1970 ja sen vuokrattava pinta-ala on 3.693 m².

Toisen kerroksen toimitilat soveltuvat moneen eri käyttötarkoitukseen ja ovat jaettavissa käyttäjän tarpeiden mukaan. Tilat tarvittaessa saneerataan / brändätään käyttäjän toiveiden mukaisesti, mahdollisuus vaikuttaa materiaaleihin ja teknisiin seikkoihin. Tilat ovat muuntojoustavia ja pohjautuvat käyttäjälähtöisyyteen. Muutostöiden keskiössä on tilojen joustavuus ja muokattavuus.

Moderneissa toimistotiloissa on runsaasti pistokepaikkoja, nykyaikainen huonevalaistus, ilmanvaihdossa on jäähdytys, sekä nykyaikaiset tietoliikenneyhteydet (valokuitu).

Mahdollisuus autopaikkoihin talon parkkihallista.

Tarjoamme modernit toimitilat kilpailukykyisellä vuokrahinnalla.

Kysy lisää ja sovi oma yksityisesittelysi.

Ota yhteyttä